I Love Techno
Op 9 november was het weer zover: I love Techno editie 2013, en ook Stageco mocht hier weer bij aanwezig zijn. Reeds sinds de eerste editie in 1995 is Stageco vaste leverancier van dit jaarlijks indoor dance festival. En in de loop van deze jaren hebben we het festval uit zijn voegen zien barsten, om uiteindelijk neer te strijken in Flanders Expo gespreid over 6 verschillende zalen met een bezoekersaantal van 35.000  

Ook Stageco's bijdrage is doorheen de jaren mee kunnen groeien met het festival. Ondertussen bouwt Stageco een 6-tal trailerladingen stellingmateriaal met in elk van de zes zalen dansplatformen, DJ-platformen, indoor-podia, decor-torens, promo-standjes, etc... En in 2013 werd voor het eerst ook beroep gedaan op het zwaardere materiaal voor enkele PA-torens. Ook aan de inkom en de buitenruimte waren de structuren van Stageco's hand.

Om dit alles gebouwd te krijgen werkten 16 supervisors gedurende drie dagen, voor de afbraak werd diezelfde ploeg aanzienlijk versterkt om alles binnen de tijdsspanne van één dag te demonteren.