Eye - Kuweit
Bij de start van het jaar verscheepte Stageco België 7 containers materiaal met bestemming Kuweit City ter voorbereiding van de officiële opening op 4 maart  2015 van de gloednieuwe ‘Green Belt Garden’ in het Shuhada Park.

De productie van het evenement –een overdaad aan water-, vuur-, licht- en lasereffecten- was in  handen van collega-Belgen Laser System Europe (LSE), en het is door hen dat de expertise van Stageco België werd ingeschakeld.

De voornaamste blikvanger was een op maat ontworpen ovaalvormige structuur die centraal stond in de show. Voor de technische uitwerking met 750 torens kon Stageco België beroep doen op eerdere ervaring met de Giant Arch voor Pink Floyd en de Olympische Spelen in Salt Lake City. Door gebruik te maken van 1 meter onderdelen en trapeziumvormige schakelstukken konden twee ovalen met een afmeting van 20m x 16m gevormd worden, die op hun beurt werden verbonden door middel van trussen om samen een oog te vormen. De voorste ovaal bood onderdak aan pyro en licht, de achterste aan een watergordijn en fonteinen. Onderdaan het oog werd een opvangbassin voorzien om het water in de verzamelen.

Daarnaast werden ook nog een stellingwand voor LED-schermen en stellingtorens voor decoratiestukken gebouwd.