Pers

 


Juli 2010 - Stageco onder de Best of Belgium

Tijdens de BNP Paribas Fortis Best of Belgium op 8 juli in het Koning Boudewijn Stadion werden Kim Clijsters en Serena Williams tegenover mekaar gezet. Zodoende sloeg organisator Golazo erin het wereldrecord van het hoogste aantal toeschouwers bij een tennismatch te breken met 35.681 aanwezigen. Stageco was erbij...

Read more

 


Januari 2010 - Structuuroplossingen voor ieder evenement (Experience Magazine)

In 35 jaar heeft Stageco over heel de wereld een ijzersterke reputatie opgebouwd op gebied van podiumbouw. Artiesten als The Rolling Stones, AC/DC, Robbie Williams en U2 doen maar al te graag beroep op de knowhow van het Belgische bedrijf. Toch hoeft het niet allemaal “big” en “rock ’n' roll” te zijn. Stageco levert immers tijdelijke structuren voor evenementen van elke soort en elke omvang.

Read more

 


December 2009 - Stageco, schaken met staal (Eén - De Rode Loper)

U2, Genesis, Coldplay, The Stones, allemaal bellen ze naar Stageco uit Werchter als ze op tournee gaan. Stageco is namelijk dé expert in het bouwen van podia.

Tijdens de laatste tournee van Coldplay volgde De Rode Loper drie medewerkers van Stageco op de voet, als zij in Parijs het podium afbreken en drie dagen later weer opbouwen in de Ierse hoofdstad Dublin.

Herbekijk de reportage online.

 


November 2009 - Entertainment Valley in Tildonk met collectieve promo-actie (Ondernemers)

De “Entertainment Valley” in Tildonk maakte zijn naam meer dan waar tijdens de Open Bedrijvendag. Bedrijvenzone Hambos werd omgetoverd tot een heuse festivalweide: een groot podium met swingende live-acts, professionele verlichting, een drank- en eettentje en veel volk! Alle ingrediënten voor een aangename dag.

Read more

 


Juli 2009 - Wij bouwen het podium van U2 (Jobat)

Het is hartje zomer en volop festivalseizoen. Dat betekent drukke tijden voor de podiumbouwers van Stageco. Maar festivalpodia zijn klein bier vergeleken met de indrukwekkende bühne waarop U2 deze maanden het beste van zichzelf geeft.

Read more

 


Juni 2009 - De digitale roots van de U2-'klauw' (press release voor Data News)

Op 30 juni gaat de '360° Tour' van de Ierse band U2 van start in het FC Barcelona-stadion Camp Nou. Aan de bouw van het indrukwekkende nieuwe podium daarvoor - 'The Claw' genaamd - ging bij de Belgische podiumbouwer Stageco flink wat digitaal geknutsel vooraf.

Read more

 


Juni 2009 - Obama speecht op onze podia (Brabant Manager)

Rock Werchter lokt binnenkort opnieuw tienduizenden muziekliefhebbers naar de festivalweide. Een feest van muziek, maar daarachter schuilt een enorme business. Live Nation, Stageco, EML, The Powershop, ... Wereldleiders op hun domein die Rock Werchter op de wereldkaart hebben geplaatst, of is het omgekeerd? Hedwig De Meyer bouwde meer dan 30 jaar geleden zelf het allereerste podium op de weide in Werchter. Vandaag bouwt hij met Stageco podia voor U2, Bruce Springsteen en zelfs voor de Amerikaanse president Barak Obama. "Je begint een bedrijf uit passie voor de muziek en voor je het weet, ben je een wereldspeler," schetst Hedwig De Meyer.

Read more

 


Mei 2009 - Monsterpodium U2 verrijst in Werchter (Het Nieuwsblad)

Hoog bezoek in Werchter. Vanuit Londen komen ze dezer dagen kijken hoe een Belgisch bedrijf het nagelnieuwe podium voor U2 in de steigers zet. Klaar om straks de wereld rond te reizen, en Bono een dak boven het hoofd te geven. 'Hij mag gerust zijn.'

Read more