Bedrijf

 Wie Rock Werchter zegt, zegt ook Stageco. Het bedrijf groeide in het kielzog van Torhout en Werchter uit tot één van de meest prominente, internationale podiumleveranciers ter wereld.

Na meer dan 25 jaar ervaring is Stageco vandaag een absolute pioneer en trendsetter in het ontwerpen en bouwen van podia en tijdelijke constructies op maat van ieder evenement.

Stageco garandeert ongeëvenaarde expertise en logistieke ervaring. Mede dankzij het gepatenteerde Steel Tower System kunnen podia snel en veilig opgebouwd en afgebroken worden en zijn alle podiumelementen eenvoudig transporteerbaar.

Stageco biedt innovatieve oplossingen voor zowel outdoor als indoor evenementen en beschikt over een uitgebreid productenportfolio, van podiumsystemen, licht- en geluidstoren, en VIP platformen, tot toegangsbruggen, trappenhuizen, en zelfs draaitafels en hydraulische liften.

De Stageco Group bestaat uit 8 filialen wereldwijd, waaronder het hoofdkantoor in Tildonk, België, en de lokale kantoren in Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Nederland en de Verenigde Staten.

Wereldwijd zijn ongeveer 170 vaste werknemers aan de slag bij Stageco; in België zijn dat er 90. Tijdens de drukke zomermaanden worden eveneens de nodige tijdelijke medewerkers aangesteld.

Bekijk onze indrukwekkende referentielijst!